Analytical, forward-thinking, psychology-inspired strategist and coach.


Anna Oosterling (29), Scheveningen
ENG translation coming soon, scroll down for work history in ENG

Anna is oprichter van Get Your Act Together, een platform voor persoonlijke ontwikkeling en coaching van muziekindustrie professionals en amateurs. Ze stapte als energieke tiener de muziekindustrie in en maakte haar eerste meters bij de hiphop stichting Habek, die destijds samen met Kytopia (Kiteman, Colin Benders) op de Zeedijk in Utrecht neerstreek en de ideale broedplaats bleek voor de jonge hiphop-minded tiener. 

Utrecht maakte plaats voor Haarlem waar ze aansloot als Productie/Promotie Manager bij het management van de nieuwbakken Chef’Special om vijf jaar mee te werken aan het neerleggen van een stevige fundering. Het was daar waar haar passie voor social media strategieën zich van hobby naar echte job manifesteerde in een tijd waar de muziekindustrie nog dacht dat social media ook voor artiesten puur een hobby was. Inmiddels is Anna een veel gevraagde spreker over het onderwerp bij workshops en masterclasses en events zoals TEDx, ADE en Rock Your Business.

Naast de day-to-day werkzaamheden op kantoor bij Kaiser Management (Chef’Special) kende de muziekindustrie Anna vooral als Tour Manager van Chef’Special. Ook ging ze regelmatig op kortere album tours met andere artiesten zoals Dotan, Laura Jansen, Giovanca en Niels Geusebroek en deden internationale Tour Managers beroep op haar voor o.a. Crystal Fighters, Jack Parow en SOHN. Na haar vertrek bij Chef’Special is ze als Tour Manager weer terug bij waar het allemaal begon: Hiphop. Nu niet meer een tiener maar bijna 30-er bij rapper/inspirator Typhoon.

In de tijd dat deze tiener het wiel zelf aan het uitvinden was bestonden er nog geen opleidingen voor de functies die ze nu bekleedt. De behoefte om een nieuwe generatie aan de hand mee te kunnen nemen en het gemak waarmee Anna voor groepen spreekt brachten haar steeds vaker binnen de muren van een school. Waar dat veelal sporadisch als gastdocent is op o.a. HKU, Rock City, Fontys, Nederlandse Popacademie en Conservatorium Haarlem, kun je haar nu als docent en studiecoach vinden op de Herman Brood Academie.


Providing the following services:
– Production/Tour Management
– Branding/Social Media Strategies
– Masterclasses/Workshops/Inspirational talks

Works/Worked with:

Organizations:
De Nieuwe Oost
Popunie Rotterdam
GRAP Amsterdam
Gemeente Den Haag
Eurosonic Noorderslag
De Coöperatie
TEDxYouth
Lieuwe Boards
Rosedale Records
Stichting ViB
Kaiser Management
The Guestlist Network (UK)
Popronde

Artists:
Typhoon
Chef’Special
Dotan
Jack Parow (SA)
Crystal Fighters (UK)
Giovanca
Laura Jansen
SOHN (UK)
Sue The Night
The Brahms

Educational institutions:
Herman Brood Academie
Nederlandse Popacademie
Hogeschool voor de Kunsten
Grafisch Lyceum Rotterdam
Conservatorium Haarlem
Rockcity Eindhoven
Fontys Hogeschool


Profile image photo credits: Anne Dijkstra